bAR Arquitectura i Disseny. Serveis integrals d’arquitectura, interiorismei disseny industrial.

Milestone, Barcelona

Milestone 7
Milestone 9
Milestone 8
Milestone 6
Milestone 3
Milestone 4
Milestone 5
Milestone 2
Milestone 10
Milestone 1

Oficines de Milestone en Barcelona

Les oficines de Milestone a Barcelona es troben a l’edifici P99. El concepte d’aquesta oficina persegueix una idea de confort, flexibilitat i d’innovació, que posa en valor els espais col·laboratius i de relació entre usuaris.

La distribució de la planta s’estructura a partir d’un nucli de programa tancat al centre de l’oficina, que conté les sales d’ús comú tal com sales de reunions, phone booth, office auxiliar i sala de relax. Alhora estructura la circulació dels espais al seu voltant. A l’accés trobem un gran hall juntament a una sala polivalent amb envà mòbil, els quals en el dia a dia funcionen com a espais col·laboratius, però que poden canviar de distribució per adaptar-se a possibles esdeveniments, formacions, meetings o activitats alternatives.

L’espai principal de treball, entès com a model tradicional de bench de taules, es disposa al perímetre de la façana per aprofitar la llum natural.

L’office queda en un àmbit més desvinculat de l’espai de treball per a entendre’s com a lloc de desconnexió. Es planteja com a sala multifuncional, amb mobiliari mòbil per a poder-se adaptar a presentacions i esdeveniments a més de l’ús de l’office com a tal al dia a dia.

Tots els espais es plantegen amb materials clars i càlids, buscant lluminositat i un estil nòrdic i juvenil d’acord al perfil dels usuaris.

Situació

Barcelona, 2022

Sup.

700 m2

Client

Milestone

Disseny gràfic mural

Julián García

Fotografia

Rafael Vargas