bAR Arquitectura i Disseny. Serveis integrals d’arquitectura, interiorismei disseny industrial.

Equip

Toni Barnadas Molins

(Barcelona 1961)

Dissenyador Industrial i projectista. Va estudiar disseny industrial a ELISAVA, a Barcelona, i després de treballar en varis estudis d’arquitectura i de disseny,  l’any 1987 funda el seu propi despatx a Barcelona on també col·labora amb diferents arquitectes i dissenyadors desenvolupant tot tipus de creacions. És un professional multidisciplinar, amb més de 30 anys d’experiència, capaç de realitzar projectes de petit i gran format, amb seguiment fins el detall. Avui en dia dirigeix l’equip de bAR Arquitectura i Disseny,  format per arquitectes i dissenyadors, que realitza projectes tant privats com públics, d’arquitectura, rehabilitació, interiorisme i disseny de mobiliari.

Astrid Caldora Nestler

(Buenos Aires, 1967)

Arquitecta. Va estudiar arquitectura a la FADU-UBA a Buenos Aires, on es va llicenciar a l’any 1992. Després d’uns anys treballant a Argentina es trasllada a Barcelona on realitza el Màster en Tecnologies pel Càlcul, Execució i Control a l’Edificació a la UPC. L’any 2001 entra a col·laborar a RBiA (Robert Brufau i Associats, que després es converteix en BOMA i més endavant en Bac Engineering Consultancy Group). Durant aquests anys de col·laboració treballa com a directora d’obra d’estructures en el Mercat de Santa Caterina, la Torre de les Aigües i la Ciutat de la Justícia de Barcelona, entre altres projectes. Després d’aquests anys, al 2016 s’associa a bAR Arquitectura i Disseny.

Patricia Vicario Pereda

(Barcelona, 1994)

Arquitecta. Va estudiar arquitectura a l’ETSAB-UPC a Barcelona, on es va graduar l’any 2018. Inicia la seva carrera professional a bAR Arquitectura i Disseny durant l’estada a la universitat i s’incorpora completament a l’equip en finalitzar els seus estudis. A més de participar en el disseny i desenvolupament dels projectes d’arquitectura, centralitza la seva feina en els projectes d’interiorisme, disseny de mobiliari i la infografia 3D.

Elies Porta Giró

(La Seu d’Urgell, 1979)

Arquitecte. Va estudiar arquitectura a l’ETSAB a Barcelona, on es va llicenciar l’any 2005. Va realitzar una estada Erasmus a Holanda l’any 2004, on va col·laborar al despatx Döll (ex soci Mecanoo), a Rotterdam, realitzant diferents concursos i projectes d’habitatges plurifamiliars i adquirint noves perspectives en gestió de projectes i de treball amb equips internacionals. Durant el 2006-2008 va formar part de l’equip director d’obra de la Ciutat de la Justícia de Barcelona (projecte executat pel despatx b720 Fermín Vázquez Arquitectos, associat amb David Chipperfield). També va col·laborar en el projecte d’execució del Nou Mercat dels Encants de Barcelona. Posteriorment, va realitzar projectes propis tant d’obra nova com de rehabilitació d’habitatges unifamiliars, adquirint molta experiència en totes les fases del projecte. L’any 2017 s’incorpora al despatx de bAR Arquitectura i Disseny.