bAR Arquitectura i Disseny. Serveis integrals d’arquitectura, interiorismei disseny industrial.

Aiguablava House

bAR_aiguablava_house_01
bAR_aiguablava_house_02
bAR_aiguablava_house_03
bAR_aiguablava_house_maps

Aiguablava House

The house is built on the northern slope of the mountain of Ses Falugues. It sits on a natural terrace and fits into a steeply sloping terrain. The main space is located on the ground floor, containing the living rooms, dining room, kitchen and the exit to the swimming pool. The bedrooms are located on the upper floor and both floors enjoy sea views. The sloping roof links both levels while providing them with interior natural light.

Situation

Begur, Girona

Year

2006-2010

Client

Private

Area

780 m2

Structure

JFG Consultors

Lighting Designer

Theo Kondos